Main content

Pravno obvestilo

Vse pravice so pridržane.

Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev, ki so del portala wcnet.si razen v primeru izrecne in pisne odobritve s strani Bolton Manitoba S.p.A.

Vsa vsebina spletne strani je zaščitena z avtorskimi pravicami. Vsebine (registrirane in neregistrirane blagovne znamke, besedila, slike in ostalo) in vsa programska oprema so last Bolton Manitoba S.p.A.

Na naših straneh se bomo trudili zagotavljati točne in najnovejše podatke, vendar opozarjamo uporabnike spletnih strani, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamčimo in ne prevzemamo nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Niti Bolton Adriatic d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, zato ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.

Bolton Adriatic, d. o. o., si pridržuje pravico, da kadar koli in kakor koli, delno ali v celoti spremeni, dodaja ali odstrani vsebine, objavljene na spletni strani www.wcnet.si, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

 

Prosimo, kliknite tukaj, da se seznanite z našo politiko varovanja osebnih podatkov.

SYSTEM WC NET

System WC NET vam bo zagotovil popolno čistočo in higieno vaše WC školjke.

STROKOVNJAKINJA ZA HIGIENO?

System WC NET

Izpolni naš test in preveri svoje znanje.

Opravite test

NOVO! WC NET GEL CRYSTAL

Biserna tekstura z mikrokristali za boljši oprijem!

Več informacij

NOVO WC NET LIME FRESH

Nova linja WC NET parfumiranega čistila in wc vložkov nežnega vonja limete.

Več informacij
2018 © Bolton Manitoba S.p.A - Vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti in piškotki

Izdelava spletnega mesta Bolton Group